Skinbooster behandling hos Kanding

Skinbooster

Få hjælp til rynker og andet hos Kanding Klinik

Hos Kanding Kosmetisk Klinik tilbyder vi Belotero Revive behandling. Behandlingen er for dig, som ikke har brug for at fylde de dybe rynker, men som kun vil fremhæve dit ansigts egne træk på naturligste vis. 

Skinboosteren fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker. På den måde genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra.

For et optimalt resultat anbefales 2 – 3 behandlinger med fire ugers mellemrum, men antallet af injektioner med BELOTERO Revive afhænger meget af din hud, og hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Aftal et forløb med os, så du får det resultat, du drømmer om.

5 ting som en skinbooster gør for din hud.

  • Forbedrer din hydrering i huden
  • Booster din hudkvalitet og giver glød
  • Redefinerer din huds spændstighed
  • Glatter din hud
  • Reducerer rødme

 

 

Før behandling

Før du kan få foretaget skinbooster behandlingen, skal du altid have foretaget en lovpligtig forundersøgelse. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med Belotero Revive, vi lægger en behandlingsplan og du informeres om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at tage en bisidder med.

Før du kan modtage kosmetisk behandling, skal du afgive et mundtligt samtykke. Det forudsætter, at du forinden har modtaget såvel skriftlig som mundtlig information om behandlingen. Dette foregår til din forundersøgelse. Når det drejer sig om behandling med Belotero Revive kan du først blive behandlet efter 2 dages betænkningstid. Når du er i et behandlingsforløb med tilbagevendende behandlinger, skal du ikke have betænkningstid. 

Kontakt Kanding Kosmetisk Klinik på telefon +45 20 27 10 65 eller mail info@kandingkosmetiskklinik.dk for at høre nærmere om denne behandling. Vi tilbyder også botox og filler behandling, hvis det er det rette valg for dig!

 

Skinboosting – før og efter.

Før behandling hos Kanding Kosmetisk Klinik
Efter behandling hos Kanding Kosmetisk Klinik
Overvejer du en kosmetisk behandling? Kom til Kanding Kosmetisk Klinik på Frederiksberg

Kontrol efter behandling

Du vil blive tilbudt en gratis kontrol 14 dage efter behandlingen hvor effekten vurderes. Ved akut opståede bivirkninger skal der altid tages kontakt til klinikken. 

Priser

Skinbooster Revive forløb med 4 ugers interval.

Skinbooster

Belotero Revive

DKK 2000 for 2 ml.

Første behandling

Skinbooster

Belotero Revive

DKK 2000 for 2 ml.

Anden behandling

Skinbooster

Belotero Revive

DKK 2000 for 2 ml.

Tredje behandling