Permanent hårfjerning med laser.

Hårfjerning med laser.

Fordele ved permanent hårfjerning

  • Reducerer hårvæksten permanent med 80%
  • Kun 5-10 behandlinger
  • Smertefrit og 100 % sikker behandling
  • Slip for røde knopper og indgroede hår
  • Blødgør og glatter din hud
  • Sparer tid
  • Op til 30 % billigere end hos de store klinikker
  • Virker på alle hudtyper og alle farver hår
  • Behandlingen kan udføres hele året rundt

*Resultater og patientoplevelser kan variere

Permanent hårfjerning med laser

Har du uønsket hårvækst der generer dig? Er du træt af indgroede hår og røde knopper efter barbering? Så er løsningen her. Hos Kanding – Kosmetisk klinik, kan du få en permanent hårfjerning med laser, så du kan skille dig af med uønsket hår, en gang for alle.

Hvilken laser bruger vi?

Hos Kanding – Kosmetisk Klinik tilbyder vi en af markedets mest avancerede og bedste lasere til permanent hårfjernelse. Maskinen er yderst skånsom for huden og udfører en kontrolleret opvarmning af hårsækkene.

Modsat IPL maskiner kan næsten alle typer af hud og hår behandles, da maskinen benytter sig af TRI teknik, som opererer i 3 bølgelængder. 755 til et stort udvalg af lyse hud og hårtyper, 808 til generel hårfjernelse og 1064 til de dybe hår og mørkere hud og hårtyper.

Modsat ældre modeller har vores laser også en kølingssystem, som nedsætter risikoen for overbehandling og ubehag under behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

FØR BEHANDLING
Som første skridt i forbindelse med laserbehandlingen tilbyder vi en gratis konsultation, med en sygeplejerske hvor vi snakker om dine ønsker og skræddersyer en individuel behandlingsplan, som passer til din hud- og hårtype. 

Vi giver dig en grundig vejledning, for at skabe størst mulig tryghed omkring din behandling. Konsultationen tilbydes enten i forbindelse med behandling eller som en særskilt aftale.

Områder som ønskes behandles skal være barberet senest 1-2 dage før behandling. Senest 6 uger inden behandling, må man ikke fjerne hår med epilering, pincet eller voks. Dette skyldes at laseren sigter efter hårrødderne, som skal være intakte i forbindelse med behandlingen.

For at sikre dig det bedste resultat af laser behandlingen, er det en forudsætning, at huden ikke fremstår solbrændt i de områder, som skal behandles. Behandlingen om sommeren er derfor muligt, men kræver at man undlader større solbadning, solarium eller anvendelsen af selvbruner fra 4 uger før behandlingen.

Vi ønsker også at gøre opmærksom på, at ifølge lovgivning om kosmetisk behandling vil behandlingsområdet blive fotograferet til journalbrug.

Under behandlingen

Under behandlingen vil du få udleveret et par beskyttelsesbriller. Herefter vil der blive smurt et tyndt lag gel på huden. På denne måde, kan laserapparatets mundstykke let køre hen over huden med cirklende eller lineære bevægelser.

Du vil opleve, at en permanent hårfjerning er en smertefri behandling, som giver en varm fornemmelse. For at reducere smerte bliver huden nedkølet under behandlingen. Behandlingstiden varierer fra område til område.

Efter behandlingen

Du vil bemærke at hårene langsomt falder ud efter behandlingen. Behandlingen skal typisk gentages efter 4-8 uger og forvent 5-10 behandlinger, for at opleve en 80% reduktion af antallet af hår. Dette kan variere og eventuelt tilbageværende hår vil være tynde og lyse. Forløbets længde afhænger typisk af hårdensitet samt hud- og hårfarve.

Vi anbefaler at du anvender solcreme i 4 uger efter din behandling og undgår unødig sol i det behandlede område.
Efter behandling, kan der opstå små røde prikker svarende til hårsæk-områderne. De aftager stille og roligt efterfølgende.

Et år efter at du har afsluttet dit laserforløb, anbefaler vi, at du kommer ind og får en opfølgende behandling, da nogle af de hårsække, der var i dvale under forløbet, kan være aktiveret.

Få flere behandlinger hos Kosmetisk Klinik på Frederiksberg, København

Din sikkerhed er vigtig.

LASER PRISER

KROP

Bikini 400 kr
Brasil 600 kr
Balder 500 kr
Fra navle og ned 350 kr
Mave 500 kr
Bryst 500 kr
Bryst & Mave 800 kr
Ryg 800 kr.
Skulder 350 kr

ARME OG BEN

Armhule 350 kr
Hele arme 700 kr
Underarme 500 kr
Hænder 350 kr.
Underben 800 kr
Hele ben 1200 kr
Fødder 350 kr

ANSIGT

Hele ansigt 600 kr
Bakkenbarter 300 kr
Overlæbe 300 kr
Hage 300 kr
Kinder 400 kr
Hals 350 kr
Nakke 350 kr

LASER PAKKER

Spar penge ved at vælge flere områder ad gangen. Her er kundernes foretrukne.

Armhuler og bikini/brasil 600/800 kr
Underben og bikini/brasil 900/1000 kr
Armhuler og underben 850 kr
Underben, armhuler og bikini/brasil 1000/1200 kr
Hele ben og brasil 1500 kr
Ryg, skulder, mave og bryst 1500 kr