Botox behandling hos Kanding

Botox

En botox behandling hos Kanding Kosmetisk Klinik kan hjælpe dig af med dine rynker

Hvad er botulinumtoksin?

Botulinumtoksin er et proteinstof, som dannes naturligt af jordbakterien clostridium. Stoffet som bruges til injektion er oprenset og virker ved at at afslappe og lamme muskelfibre i området hvor det indsprøjtes.

Botulinumtoksin er indholdsstoffet i Vistabel. Vistabel er det foretrukne præparat som bruges i klinikken. Vistabel blokerer nerveimpulser til de små ansigtsmuskler, og forhindrer at disse muskler trækker sig sammen. På den måde bliver den overliggende hud glat og uden rynker. Produktet virker præcis på de specifikke muskler som behandles, og ikke på andre muskelgrupper. Effekten indtræder indenfor 5 dage og holder normalt op til 3-4 måneder.

Hvad kan botulinumtoksin bruges til?

Rynker som fremkommer ved muskelbevægelser, kan behandles med botulinumtoksin. Botulinumtoksin anvendes til behandling af store områder, så som panden, bekymringsrynken mellem brynene, smilerynkerne ved øjenene eller tyggemusklen.

Botulinumtoksin anvendes også til små områder som, “rygerynkerne” omkring munden, nedadvendte mundvige eller øjenbrynsløft.

Resultatet er, at man ser mere frisk og glad ud. 

Få flere behandlinger hos Kosmetisk Klinik på Frederiksberg, København

Hvilke områder kan behandles?

Før botox behandling

Før du kan få foretaget botox-behandling, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos klinikkens behandlingsansvarlige læge. Ali Tareen, klnikkens ansvarlige læge, har botox forundersøgelser hver den første søndag i måneden. Til forundersøgelsen bliver du informeret mundtligt og skriftligt om behandlingen med botox, vi lægger en behandlingsplan og du informeres om eventuelle bivirkninger. Du har mulighed for at tage en bisidder med.

Du kan først blive behandlet 2 dage efter forundersøgelsen, da det er lovpligtigt med 2 dages betænkningstid. Når du er i et behandlingsforløb, med tilbagevendende behandlinger, skal du ikke have betænkningstid. 

Kontakt Kanding Kosmetisk Klinik på telefon +45 20 27 10 65 eller mail info@kandingkosmetiskklinik.dk for at høre nærmere om botox behandling. Vi tilbyder også filler og skinbooster behandling, hvis det er det rette valg for dig!

Behandlingen

Der injiceres få dråber botulinumtoksin med en sprøjte i de muskler, hvor der ønskes effekt og der er ikke behov for bedøvelse. Nålespidsen er meget tynd og der vil kun opleves meget lidt ubehag ved behandlingen. Behandlingen tager 5-10 minutter. Efter behandlingen ses kun let og kortvarig rødme. Efter behandlingen er det vigtigt, ikke at massere eller trykke på det behandlede område, de første 4 timer, så stoffet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede. Effekten indtræder i løbet af 5-10 dage. Det kan i starten føles lidt mærkeligt, da man jo pludselig ikke kan bruge den muskel, man tidligere har spændt. Der er maksimal effekt efter 14 dage. Hos de fleste er effekten god i 3 måneder, herefter begynder man igen at kunne bruge musklen og efter 6 måneder er der hos de fleste igen brug for behandling. Behandlingen giver oftest en god og tydelig reduktion i de mimiske rynker, effekten kan dog variere fra person til person. Kunne du tænke dig en botox behandling? Så kontakt Kanding Kosmetisk Klinik på telefon +45 20 27 10 65 for at høre nærmere om behandlingen. Vi glæder os til at høre fra dig!
Få lavet en botox behandling hos Kanding Kosmetisk Klinik, og kom af med dine rynker

Du vil blive tilbudt en kontrol 14 dage efter behandlingen hvor effekten vurderes. 

Ved akut opståede bivirkninger skal der tages kontakt til klinikken med det samme. 

Uønskede bivirkninger ved brug af Vistabel er meget sjældne. Den mest almindelige bivirkning er ømhed eller et lille blåt mærke ved indsprøjtningsstedet.

Priser

*Små områder: Øjenbrynsløft, mundvige, tandkødssmil eller hage.

Botox

Vistabel

DKK 500 for små områder*

Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.

Botox

Vistabel

DKK 1000 for 1 område

Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.

Botox

Vistabel

DKK 2000 for 2 områder

Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.

Botox

Vistabel

DKK 2500 for 3 områder

Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.